Bitef donatorska večera Vol. 2

Nakon uspeha prve Bitef donatorske večere koja je održana prošle godine, i ovoga puta Bitef u saradnji sa I&F Grupom, 20. novembra 2018. godine organizuje donatorsku večeru, na istom mestu, u hotelu Square Nine sa početkom u 20 časova.

Ovom prilikom Bitef tim će sa prisutnim gostima, sponzorima i prijateljima festivala obeležiti uspeh 52. Bitefa i predstaviti pozorišne tenedencije koje će obeležiti naredni festival. Tokom večeri prisutni će imati priliku da učestvuju u aukciji NOVIH POZORIŠNIH TENDENCIJA i umetničkih dela naših renomiranih umetnika i time postanu deo KLUBA PRIJATELjA BITEFA.

Specijalni gosti večeri biće Ambasador Sem Fabrici, šef delegacije Evropske delgacije u Srbiji, gospodin Srđan Šaper, osnivač I&F grupe i Nataša Ninković, dramska umetnica.

Prva donatorska večera koju je Bitef festival organizovao u saradnji sa I&F Grupom, održana je 11. novembra 2017. godine u hotelu Square Nine.

Prihod od aukcije ulaže se u realizaciju Bitef programa kako bi Beograd i narednog septembra bio domaćin za najznačajnije, svetske, pozorišne umetnike.

Donatorska večera je osmišljena kao mesto susreta ličnosti iz javnog i kulturnog života, uspešnih preduzetnika kao i predstavnika diplomatskog kora.