Битеф донаторска вечера Вол. 2

Након успеха прве Битеф донаторске вечере која је одржана прошле године, и овога пута Битеф у сарадњи са И&Ф Групом, 20. новембра 2018. године организује донаторску вечеру, на истом месту, у хотелу Square Nine са почетком у 20 часова.

Овом приликом Битеф тим ће са присутним гостима, спонзорима и пријатељима фестивала обележити успех 52. Битефа и представити позоришне тенеденције које ће обележити наредни фестивал. Током вечери присутни ће имати прилику да учествују у аукцији НОВИХ ПОЗОРИШНИХ ТЕНДЕНЦИЈА и уметничких дела наших реномираних уметника и тиме постану део КЛУБА ПРИЈАТЕЉА БИТЕФА.

Специјални гости вечери биће Амбасадор Сем Фабрици, шеф делегације Европске делгације у Србији, господин Срђан Шапер, оснивач И&Ф групе и Наташа Нинковић, драмска уметница.

Прва донаторска вечера коју је Битеф фестивал организовао у сарадњи са И&Ф Групом, одржана је 11. новембра 2017. године у хотелу Square Nine.

Приход од аукције улаже се у реализацију Битеф програма како би Београд и наредног септембра био домаћин за најзначајније, светске, позоришне уметнике.

Донаторска вечера је осмишљена као место сусрета личности из јавног и културног живота, успешних предузетника као и представника дипломатског кора.