Donatorska večera

Bitef svake jeseni obeležava ne samo domaću kultunu scenu već je deo svetske baštine i jedan je od najznačajnijih svetskih pozorišnih festivala. Naš cilj je da održimo najviše umetničke standarde, spoj eksperimentalnih i tradicionalnih pozorišnih formi, kroz putovanje koje traje već pola veka, koje su postavili osnivači Bitefa, Mira Trailović i Jovan Ćirilov.

Prvi korak u tim naporima je osnivanje KLUBA PRIJATELjA BITEFA i održavanje donatorske večere kao i aukcije novih pozorišnih tendencija.

Tokom donatorske večeri prisutni imaju priliku da učestvuju u aukciji umetničkih dela naših renomiranih umetnika i time postanu deo KLUBA PRIJATELjA BITEFA.

Prihod od aukcije ulaže se u realizaciju Bitef programa kako bi Beograd i narednog septembra bio domaćin za najznačajnije, svetske, pozorišne umetnike.

Donatorska večera je osmišljena kao mesto susreta ličnosti iz javnog i kulturnog života, uspešnih preduzetnika kao i predstavnika diplomatskog kora.

 

KLUB PRIJATELjA BITEFA predstavljen je na prvoj Bitefovoj donatorskoj večeri. Pozivamo Vas da učlanjenjem u KLUB PRIJATELjA BITEFA postanete deo svetske pozorišne porodice i podržite Bitef.

Članstvo u Klubu prijatelja Bitefa podrazumeva počasne ulaznice za predstave festivala, pozivnice za premijere Bitef teatra tokom sezone i dodatne ulaznice za zaposlene i klijente tokom sezone, kao i pravo kompanije da koristi titulu PRIJATELj BITEFA u svim svojim poslovnim aktivnostima i u sopstvene reklamne svrhe, kao i pravo kompanije da koristi ime i logo Bitefa u svojim promotivnim materijalima tokom godine.

Godišnjom članarinom u iznosu od najmanje 3.000 € kojom podržavate realizaciju predstojećeg festivala postajete član Kluba prijatelja Bitefa.

Stoga Vas pozivamo da budete deo svetske pozorišne porodice i podržite Bitef!

Donatorska večera Vol.1

Donatorska večera Vol.1

Prva donatorska večera Bitef festivala uspešno je održana 11. novembra 2017. godine u hotelu Square Nine, uz podršku prijatelja festivala I&F Grupe. Na donatorskoj večeri koja je okupila predstavnike diplomatskog kora, brojne ličnosti iz poslovnog, umetničkog i javnog života prikupljena su sredstva koja su usmerena u realizaciju programa Bitef festivala. U okviru donatorske večere održana je aukcija dela naših poznatih umetnika Vladimira Veličkovića, Uroša Đurića, Mihaela Milunovića i Vuka Vidora Veličkovića, kao i plakata i kataloga prvog izdanja Bitefa iz 1967. godine koje je dizajnirao Vladislav Lalicki. Iznenađenje aukcije bila su specijalna ...

Opširnije
Donatorska večera Vol.2

Donatorska večera Vol.2

Druga donatorska večera Bitef festivala uspešno je održana 20. novembra 2018. godine, u hotelu Square Nine, uz podršku prijatelja festivala I&F McCann Grupe. Na donatorskoj večeri koja je okupila predstavnike diplomatskog kora, brojne ličnosti iz poslovnog, umetničkog i javnog života prikupljena su sredstva koja će biti usmerena u realizaciju programa Bitef festivala. U okviru donatorske večere održana je AUKCIJA NOVIH POZORIŠNIH TENDENCIJA za koju su dela donirali naši poznati slikari Mileta Prodanović, Ivan Grubanov, Uroš Đurić i fotografkinja Jelena Janković.

Opširnije