Додељене Битеф плакете спонзорима фестивала

Драго ми је што можемо да се и током фестивала окупимо, сумирамо утиске и планирамо будућу сарадњу јер ово и јесте једна велика Битеф породица и наша идеја је да се и ви међусобно упознате и подржавате, јер се ту рађају нове идеје, истакла је при обраћању Анђелка Јанковић, руководилац ПР и маркетинг сектора Битефа.

Ово је трећа година заредом како Битеф организује дружење са пријатељима фестивала са циљем да се пословна сарадња која већ свакако постоји, обогати и неформалним дружењима оваквог типа.

Када знам колико пријатеља имамо ове године можемо закључити да је Битеф на сигурним ногама, изјавио је Иван Меденица, уметнички директор Битефа.

Мезесторан Двориште, у коме се и одржало ово дружење такође је један од важних пријатеља Битефа уз помоћ којих Битеф из године у годину достиже зацртане циљеве и задаје нове.

Ви сте нераскидиви део онога што желимо да наш фестивал буде, Иван је лепо говорио колико нам значите, не само у смислу финансијске подршке, већ у смислу да постоји толико особа које желе да буду део нечега што Битеф јесте. То заиста охрабрује, поручио је присутнима Милош Латиновић, директор Битефа.

Додели плакета присутвовали су бројни пријатељи Битефа:

I&F Grupa, Carnex, Deloitte, Halo Creative Team, Винарија Темет, Вулкан, РТС, Недељник, Represent communication, Домаће кифлице, Куглица, Топлички виногради, MetroMedia, Info Media Group, дневни лист Данас, магазин Cord, Радио Апарат, Винарија Тонковић, Делегација Европске уније у Србији, агенција New Moment, представници хотела Hyatt и многи други.

Битеф су традиционално подржали покровитељи Секретаријат за културу Града Београда и Министарство културе и информисања Републике Србије. Подршку су пружили и Делегација Европске уније у Републици Србији, Амбасада СР Немачке у Београду и Гете Институт Београд, Амбасада Израела у Београду, Амбасада Швајцарске у Београду и Амбасада Белгије у Србији. Овогододишње издање фестивала је остварено и уз помоћ Француског института у Србији.

Као поклон Београду, Битефу и љубитељима позоришта, I&F Grupa и њен оснивач Срђан Шапер и ове године одлучили су да подрже фестивал. Захваљујемо се и спонзору, компанији Србија Гас која наставља да нас подржава, као и компанији Coca Cola Hellenic Србија која је са нама више од деценије. Битеф су традиционални подржали партнери фестивала Телеком Србија, ИТ компанија TeleGroup и од ове године придружиле су им се компаније Carnex и Schweppes. Пријатељску подршку и ове године пружили су Maxi Супермаркети, а од ове године и Raiffeisen банка, Deloitte, Кадарка Тонковић, Туборг, ДМ и многи други...