Dodeljene Bitef plakete sponzorima festivala

Drago mi je što možemo da se i tokom festivala okupimo, sumiramo utiske i planiramo buduću saradnju jer ovo i jeste jedna velika Bitef porodica i naša ideja je da se i vi međusobno upoznate i podržavate, jer se tu rađaju nove ideje, istakla je pri obraćanju Anđelka Janković, rukovodilac PR i marketing sektora Bitefa.

Ovo je treća godina zaredom kako Bitef organizuje druženje sa prijateljima festivala sa ciljem da se poslovna saradnja koja već svakako postoji, obogati i neformalnim druženjima ovakvog tipa.

Kada znam koliko prijatelja imamo ove godine možemo zaključiti da je Bitef na sigurnim nogama, izjavio je Ivan Medenica, umetnički direktor Bitefa.

Mezestoran Dvorište, u kome se i održalo ovo druženje takođe je jedan od važnih prijatelja Bitefa uz pomoć kojih Bitef iz godine u godinu dostiže zacrtane ciljeve i zadaje nove.

Vi ste neraskidivi deo onoga što želimo da naš festival bude, Ivan je lepo govorio koliko nam značite, ne samo u smislu finansijske podrške, već u smislu da postoji toliko osoba koje žele da budu deo nečega što Bitef jeste. To zaista ohrabruje, poručio je prisutnima Miloš Latinović, direktor Bitefa.

Dodeli plaketa prisutvovali su brojni prijatelji Bitefa:

I&F Grupa, Carnex, Deloitte, Halo Creative Team, Vinarija Temet, Vulkan, RTS, Nedeljnik, Represent communication, Domaće kiflice, Kuglica, Toplički vinogradi, MetroMedia, Info Media Group, dnevni list Danas, magazin Cord, Radio Aparat, Vinarija Tonković, Delegacija Evropske unije u Srbiji, agencija New Moment, predstavnici hotela Hyatt i mnogi drugi.

Bitef su tradicionalno podržali pokrovitelji Sekretarijat za kulturu Grada Beograda i Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije. Podršku su pružili i Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji, Ambasada SR Nemačke u Beogradu i Gete Institut Beograd, Ambasada Izraela u Beogradu, Ambasada Švajcarske u Beogradu i Ambasada Belgije u Srbiji. Ovogododišnje izdanje festivala je ostvareno i uz pomoć Francuskog instituta u Srbiji.

Kao poklon Beogradu, Bitefu i ljubiteljima pozorišta, I&F Grupa i njen osnivač Srđan Šaper i ove godine odlučili su da podrže festival. Zahvaljujemo se i sponzoru, kompaniji Srbija Gas koja nastavlja da nas podržava, kao i kompaniji Coca Cola Hellenic Srbija koja je sa nama više od decenije. Bitef su tradicionalni podržali partneri festivala Telekom Srbija, IT kompanija TeleGroup i od ove godine pridružile su im se kompanije Carnex i Schweppes. Prijateljsku podršku i ove godine pružili su Maxi Supermarketi, a od ove godine i Raiffeisen banka, Deloitte, Kadarka Tonković, Tuborg, DM i mnogi drugi...