Отворени су Фестивалски центар и шатор 52. Битефа

Као и претходних година, у Фестивалском центру Битефа смештена је служба за односе са јавношћу, редакција блога, то је и место за сусрет страних гостију фестивала, место за освежење и одмор, а истовремено место дешавања различитих трибина, промоција књига, презентација, радионица пратећих програма. Овог пута Фестивалски центар смештен је у Комбанк дворани (реконструисана дворана Дома Синдиката).

Петог септембра, Битеф тим је јутарњи колегијум одржао у Фестивалском центру и том приликом извео медитативни перформанс У свет без људи као припрему за фестивалске изазове који следе.

Такође, отворен је и Битеф шатор који је смештен на Тргу Николе Пашића, испред Фестивалског центра. Радно време Битеф шатора до краја фестивала је  сваким даном од 10 - 19 часова. У Битеф шатору је смештен инфо центар фестивала, ту можете добити све неопходне информације о фестивалским програмима, као и да купите бројни фестивалски промо материјал, али и карте за представу Реквијем за Л.

У фестивалском шатору вас очекују бројна изненађења, а за највернију публику Битеф тим је припремио и ограничен број улазница по специјалним ценама. Сви који посете Битеф шатор од понедељка, 10. септембра, па до краја фестивала, и учествују у стварању Битефовог зида сећања, себи ће обезбедити карте за представу Реквијем за Л. по специјалној цени од 850 РСД.

Кроз главни програм овогодишњег Битефа, неизбежно се провлачи и тема сећања. Учествујте у стварању Битеф историје, посетите наш шатор од понедељка и на зид прилепите ваш одговор на питање Како бисте волели да вас се сећају?