Почела продаја улазница за представу Реквијем за Л.

Данас су у оквиру промо кампање BITEF EARLY BIRDS (Битеф ранораниоци) у продају су пуштене улазнице за представу Реквијем за Л. Улазнице се могу набавити на благајни Сава Центра и на свим овлашћеним продајним местима EVENTIMA у Србији.

Улазнице за представу Реквијем за Л.  моћи ће да се купе по промотивним ценама од 1.200 и 1.800 динара у периоду од 2. јула до 12. августа.

Музичка представа Реквијем за Л, прослављеног белгијског кореографа Алана Платела свечано ће затворити 52. Битеф, 22. септембра, у 20 часова у Сава Центру. Према речима уметничког директора фестивала, Ивана Меденице, ова представа намерно је одређена да затвори фестивал, јер има и друштвено политичко значење, поред тога што је реч о интимној, нежној и дирљивој причи о умирању. У контексту тематске окоснице 52. Битефа и слогана Свет без људи, Реквијем за Л. постаје „црно опело" за „бели свет", чији ћемо распад, узрокован новим десничарским покретима, угрожавањем демократских вредности и људских права, пратити у представама које ће на програму бити пре ње. Подсетимо се да је фокус овогодишњег главног програма фестивала на десном популизму, ксенофобији, нетолеранцији, повампирењу нацизма.

Након завршетка поменуте промо акције, улазнице за представу  Реквијум за Л. од 13. августа ће се продавати по редовној цени од 1.700 и 2.500 динара.

Резервацијa улазница за све Битефовe представе почиње 13. августа и трајаће до 25. августа. Улазнице се могу резервисати путем мејл адресе: [email protected] и путем телефона: + 381 69 899 24 00.

Продаја улазница за све представе на 52. Битефу почиње 27. августа на Благајни Битеф фестивала која је смештена у Позоришту на Теразијама (Теразије 29).

Редовне цене улазница за све представе овогодишњег главног програма су 1.700 и 2.500 динара. Битеф је и ове године омогућио погодности за верну публику, те се за комплет улазница добија попуст од 30%, док је за резервисане улазнице и организоване групе планиран попуст од 20%.