Počela prodaja ulaznica za predstavu Rekvijem za L.

Danas su u okviru promo kampanje BITEF EARLY BIRDS (Bitef ranoranioci) u prodaju su puštene ulaznice za predstavu Rekvijem za L. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Sava Centra i na svim ovlašćenim prodajnim mestima EVENTIMA u Srbiji.

Ulaznice za predstavu Rekvijem za L.  moći će da se kupe po promotivnim cenama od 1.200 i 1.800 dinara u periodu od 2. jula do 12. avgusta.

Muzička predstava Rekvijem za L, proslavljenog belgijskog koreografa Alana Platela svečano će zatvoriti 52. Bitef, 22. septembra, u 20 časova u Sava Centru. Prema rečima umetničkog direktora festivala, Ivana Medenice, ova predstava namerno je određena da zatvori festival, jer ima i društveno političko značenje, pored toga što je reč o intimnoj, nežnoj i dirljivoj priči o umiranju. U kontekstu tematske okosnice 52. Bitefa i slogana Svet bez ljudi, Rekvijem za L. postaje „crno opelo" za „beli svet", čiji ćemo raspad, uzrokovan novim desničarskim pokretima, ugrožavanjem demokratskih vrednosti i ljudskih prava, pratiti u predstavama koje će na programu biti pre nje. Podsetimo se da je fokus ovogodišnjeg glavnog programa festivala na desnom populizmu, ksenofobiji, netoleranciji, povampirenju nacizma.

Nakon završetka pomenute promo akcije, ulaznice za predstavu  Rekvijum za L. od 13. avgusta će se prodavati po redovnoj ceni od 1.700 i 2.500 dinara.

Rezervacija ulaznica za sve Bitefove predstave počinje 13. avgusta i trajaće do 25. avgusta. Ulaznice se mogu rezervisati putem mejl adrese: [email protected] i putem telefona: + 381 69 899 24 00.

Prodaja ulaznica za sve predstave na 52. Bitefu počinje 27. avgusta na Blagajni Bitef festivala koja je smeštena u Pozorištu na Terazijama (Terazije 29).

Redovne cene ulaznica za sve predstave ovogodišnjeg glavnog programa su 1.700 i 2.500 dinara. Bitef je i ove godine omogućio pogodnosti za vernu publiku, te se za komplet ulaznica dobija popust od 30%, dok je za rezervisane ulaznice i organizovane grupe planiran popust od 20%.