Донаторска вечера

Битеф сваке јесени обележава не само домаћу култуну сцену већ је део светске баштине и један је од најзначајнијих светских позоришних фестивала. Наш циљ је да одржимо највише уметничке стандарде, спој експерименталних и традиционалних позоришних форми, кроз путовање које траје већ пола века, које су поставили оснивачи Битефа, Мира Траиловић и Јован Ћирилов.

Први корак у тим напорима је оснивање КЛУБА ПРИЈАТЕЉА БИТЕФА и одржавање донаторске вечере као и аукције нових позоришних тенденција.

Током донаторске вечери присутни имају прилику да учествују у аукцији уметничких дела наших реномираних уметника и тиме постану део КЛУБА ПРИЈАТЕЉА БИТЕФА.

Приход од аукције улаже се у реализацију Битеф програма како би Београд и наредног септембра био домаћин за најзначајније, светске, позоришне уметнике.

Донаторска вечера је осмишљена као место сусрета личности из јавног и културног живота, успешних предузетника као и представника дипломатског кора.

 

КЛУБ ПРИЈАТЕЉА БИТЕФА представљен је на првој Битефовој донаторској вечери. Позивамо Вас да учлањењем у КЛУБ ПРИЈАТЕЉА БИТЕФА постанете део светске позоришне породице и подржите Битеф.

Чланство у Клубу пријатеља Битефа подразумева почасне улазнице за представе фестивала, позивнице за премијере Битеф театра током сезоне и додатне улазнице за запослене и клијенте током сезоне, као и право компаније да користи титулу ПРИЈАТЕЉ БИТЕФА у свим својим пословним активностима и у сопствене рекламне сврхе, као и право компаније да користи име и лого Битефа у својим промотивним материјалима током године.

Годишњом чланарином у износу од најмање 3.000 € којом подржавате реализацију предстојећег фестивала постајете члан Клуба пријатеља Битефа.

Стога Вас позивамо да будете део светске позоришне породице и подржите Битеф!

Донаторска вечера Вол.1

Донаторска вечера Вол.1

Прва донаторска вечера Битеф фестивала успешно је одржана 11. новембра 2017. године у хотелу Square Nine, уз подршку пријатеља фестивала I&F Grupe. На донаторској вечери која је окупила представнике дипломатског кора, бројне личности из пословног, уметничког и јавног живота прикупљена су средства која су усмерена у реализацију програма Битеф фестивала. У оквиру донаторске вечере одржана је аукција дела наших познатих уметника Владимира Величковића, Уроша Ђурића, Михаела Милуновића и Вука Видора Величковића, као и плаката и каталога првог издања Битефа из 1967. године које је дизајнирао Владислав Лалицки. Изненађење аукције била су специјална ...

Опширније
Донаторска вечера Вол.2

Донаторска вечера Вол.2

Друга донаторска вечера Битеф фестивала успешно је одржана 20. новембра 2018. године, у хотелу Square Nine, уз подршку пријатеља фестивала I&F McCann Grupe. На донаторској вечери која је окупила представнике дипломатског кора, бројне личности из пословног, уметничког и јавног живота прикупљена су средства која ће бити усмерена у реализацију програма Битеф фестивала. У оквиру донаторске вечере одржана је АУКЦИЈА НОВИХ ПОЗОРИШНИХ ТЕНДЕНЦИЈА за коју су дела донирали наши познати сликари Милета Продановић, Иван Грубанов, Урош Ђурић и фотографкиња Јелена Јанковић.

Опширније